Essunga Plantskola

Konferens

Letar du efter en inspirerande miljö för dig och dina kollegor?

Varmt välkommen till oss på Essunga Plantskola och vår nybyggda konferensanläggning. Ni finner oss mitt i Västra Götaland, ca 10 minuter från E20, i det lilla samhället Essunga.

Till de större sällskapen passar vår nybyggda konferenslokal med sina 40–50 sittplatser bäst. Här finner du lätt inspiration med hjälp av vår generösa takhöjd och vår gröna oas som omfamnar byggnaden. Lägg därefter till en trivsam atmosfär och en starkt lokal förankring i myllan och du har känslan av vår verksamhet i din hand. I vårt ”GreenRoom” hittar du de klassiska faciliteter som en konferenslokal förväntas erbjuda. Vi har även en mindre konferenslokal avsedd för upp till 10 personer. Modern digital mötesteknik gör vår anläggning, i dessa tider, väl anpassad för att kommunicera och skapa delaktighet med mötesdeltagare som befinner sig på annan fysisk plats.

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för alla typer av sammankomster. Du kanske söker en halv- eller heldagslösning där lunch, kaffe och kanske en visning av vår gröna verksamhet ingår? Oavsett om det avser en branschförfrågan, ett årsmöte eller en privat tillställning är du varmt välkommen att höra av dig. Kontakt för bokningsförfrågan hittar ni nedaför. 

Ansvarig konferens

Linda Essunger Tallberg
Linda Essunger Tallberg_sv
076-319 90 70
linda@essungaplantskola,se

Bokningsformulär

Ange ett telefonnummer som vi kan nå dig på när ni anländer till vår anläggning.

Odling av träd & trädgårdsväxter sedan 1937

Plantskolan grundades 1937 och har funnits kvar som familjeföretag sedan bondsonen Lars Carlsson på Heljesgården i Essunga köpte in fruktträdsunderlag och styckade av ett tunnland jord. 

Varukorg
X